Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Espanjanvesikoira - Perro de Agua Español - Spanish Waterdog

 

 

 -->Jalostusajatuksia ja jalostustavoitteita <--

 


Tällä sivulla on ajankohtaista tietoa tulevista pentusuunnitelmista ajankohtineen. 

Sivu päivitetty: 21.1.2018 

 

L- pentue on syntynyt 7.2. Lialle (Ran-Plan Easyrider) & Andylle (Ran-Plan Darkmuffin). Pennut on kaikki alustavasti varattuja. 

 

L-pentueen sukutaulu

 

M-pentue syntyy helmikuun lopussa Helville (Ran-Plan Heavyguitarist) & Fitolle (Tigidas Favorito), tiedot alla:

 

Helvi ja Fito ovat molemmat erittäin hyväluonteisia, avoimia, lapsiperheissä asuvia perroja. Molemmat ovat erittäin sosiaalisia ja helposti lähestyttäviä koiria, joiden kanssa arkielämä sujuu hyvin luontevasti. 

Helvi on oma kasvattini ja sillä on yksi aikaisempi pentue, johon olen ollut hyvin tyytyväinen. Helvi rakastaa ihmisiä ja koiria varauksetta. Helvin kanssa on erittäin helppo liikkua ja mennä uusiin tilanteisiin. Helvin parhaina puolina pidän iloisuutta, avoimuutta ja suoraviivaisuutta. Helvillä on mielestäni erittäin paljon annettavaa rodulle em. syistä. Helvi ei ole yhtään terävä, eikä varautunut. Helvin oma terveys ja terveystaustat ovat erinomaiset. Helvi on kevytluustoinen narttu, jolla on karkea ja tuuhea karvanlaatu, erinomaisella mustalla pigmentillä. 

Fito oli ehdottomasti rakkautta ensi silmäyksellä! Sen luonteessa on juuri ne samat ihanat puolet mitä on Helvissä. Fito on ystävällinen ja mutkaton herrasmies, erinomaisella on/off- napilla varustettuna. Fiton voi viedä minne vain ja se on aina, kuin kotonaan. Fito haluaa miellyttää ihmistä ja tekee mitä vain ihminen pyytää. Ulkonäöllisesti Fito on hyvin näyttävä, komea ja raamikas uros, jolla on paksu karvanlaatu. Fito on ollut koko ikänsä perusterve ja jälkeläisnäyttöäkin löytyy.

Toivon saavani pentueellisen upealuonteisia, keskiaktiivisia perroja, joilla on terveys kunnossa. Pennut ovat mahdollisesti vähän emäänsä vahvaluustoisempia ja mikäli aikaisemmat kokemukset toistuvat, niistä tulee hyväkarvaisia. 

M-pentueen sukutaulu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

©2018 kennel Ran-Plan Perro De Agua Español - suntuubi.com